تا کنون چند رشته تخصصی در حوزه داروسازی را مورد بررسی قرار دادهایم و در این نوشته قرار است به معرفی دانشگاههایی بپردازیم که اینشاید شما هم روزی رویای تحصیل در دانشگاه هاروارد را در سر خود پروراندهاید. در این نوشته به معرفی کوتاه این دانشگاه پرآوازه میپردازیم و سپس رشتههای ارائهشدها بررسی میکنیم. با ما همراه باشید!
ایالات متحده آمریکا کشوری متنوع و گسترده است که در آمریکای شمالی واقع شدهاست. این کشور از 50 ایالت و یک منطقه فدرال (واشنگتن، دی سی) تشکیل شدهاست و دارای تنوع فرهنگی، قومی و جغرافیایی وسیعی است. ایالات متحده آمریکا یکی از بزرگترین و تأثیرگذارترین کشورهای جهان است که دارای تاریخ غنی، اقتصاد پرجنب و جوش و جمعیتی متنوع است.
همچنین بخوانید: آشنایی با رشته جذاب فارماکومیکروبیوم
چرا هاروارد؟
دانشگاه هاروارد، واقع در کمبریج، ماساچوست، یکی از قدیمی ترین و معتبرترین موسسات آموزش عالی در جهان است. دانشگاه هاروارد که در سال 1636 تأسیس شد، یک دانشگاه تحقیقاتی خصوصی لیگ آیوی است که به دلیل برتری آکادمیک، تحقیقات پیشگام و تأثیر جهانی شناخته شدهاست. این رشته طیف گستردهای از برنامههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و حرفهای را در رشتههای مختلف از جمله هنر و علوم، حقوق، تجارت، پزشکی، مهندسی و … ارائه میدهد.
دانشگاه هاروارد به دلیل مشارکت در زمینههای مختلف تحصیلی، تاکید بر تفکر انتقادی و کاوش فکری، و تعهدش به تولید رهبران، دانشمندان و نوآوران تاثیرگذار در جامعه مشهور است. نفوذ جهانی هاروارد فراتر از دانشگاه است. فارغالتحصیلان آن نقش مهمی در شکلدادن به صنایع مختلف، سیاستهای عمومی، هنر و فرهنگ و … داشتهاند.
رشتههای ارائهشده
رشته داروسازی در دانشگاه هاروارد ارائه نمیشود. فقط فارماکولوژی که یکی از دروس داروسازی است، در آنجا تدریس میشود. تنها به همین دلیل، هاروارد در برخی از رتبه بندیهای داروسازی آنلاین ذکر شدهاست.
همچنین بخوانید: آشنایی با رشته جذاب نوروفارماکولوژی
دپارتمان فارماکولوژی دانشکده پزشکی هاروارد در زمینههای زیر تحقیقات انجام میدهد:
- کشف و توسعه دارو: تحقیقاتی که بر کشف و توسعه داروهای جدید یا درک مکانیسم داروهای موجود متمرکز است.
- سیگنالینگ سلولی: بررسی مسیرهای مولکولی پیچیدهای که ارتباطات و رفتار سلولی را تنظیم میکند، که میتواند پیامدهایی برای اهداف دارویی داشته باشد.
- نوروفارماکولوژی: مطالعه اثرات داروها بر سیستم عصبی از جمله مغز و پتانسیل آنها برای درمان اختلالات عصبی.
- فارماکولوژی سرطان: تحقیق در مورد داروها و درمان هایی که به طور خاص سلولهای سرطانی را هدف قرار میدهند، با هدف بهبود گزینههای درمان سرطان.
- فارماکولوژی قلبی عروقی: بررسی چگونگی تأثیر داروها بر سیستم قلبی عروقی و کاربردهای بالقوه آنها در درمان بیماریهای مرتبط با قلب.
- فارماکوژنومیک: بررسی چگونگی تأثیر عوامل ژنتیکی بر پاسخهای فردی به داروها، که منجر به رویکردهای پزشکی شخصی میشود.
- ایمونوفارماکولوژی: مطالعه برهمکنش بین داروها و سیستم ایمنی، که برای درک اختلالات و درمانهای مرتبط با ایمنی بسیار مهم است.
- فارماکولوژی ساختاری: استفاده از تکنیکهای پیشرفته برای درک ساختارهای سه بعدی اهداف دارویی و نحوه تعامل داروها با آنها.
- اپیژنتیک و پاسخ دارویی: بررسی چگونگی تأثیر تغییرات اپیژنتیک بر پاسخهای دارویی و توجه به درمانهای اپیژنتیک.
- فارماکولوژی متابولیک: بررسی چگونگی تأثیر داروها بر مسیرهای متابولیک و پتانسیل آنها برای درمان اختلالات متابولیک مانند دیابت.